flag
shoar

 

 

 

تور یکروزه طبیعت گردی خوانسار و گلپایگان(اردیبهشت ماه 96)

      

 

اعزام بانوان به شهرک سینمایی غزالی

 

 

اعزام بانوان به شهرک سینمایی غزالی که بیش از 50 نفرازبانوان شاغل درسطح استان مرکزی از این مکان درروز 21 بهمن  بازدیدبعمل آوردند.

شهرک سینمایی غزالی نام محوطه بزرگی است در غرب تهران که در آن دکورهای خیابان‌ها و ساختمان‌های مربوط به فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی ساخته و نگهداری می‌شود.تقریبا تمام دکور های شهرک سینمایی غزالی مربوط به دوره رضا شاه و اوایل محمد رضا شاه است اما در این شهرک دکور مدینه و کوفه هم ساخته شده است.همچنین دکور های این شهرک دکور های ساختمان ها و خیابان هایی هستند که واقعا در تهران قدیم وجود داشتند.

این شهرک که در بزرگراه شهید لشگری، کیلومتر 15 خیابان 55 ام روبروی شرکت سایپا جای گرفته است، در سال 1358 توسط کارگردان فقید ایرانی، علی حاتمی ساخته شد.

لوکیشن‌های فیلم‌هایی همچون شیخ مفید، سربداران، هشت بهشت، کاراگاه علوی، کفش‌های میرزا نوروز و... در این شهرک بوده است. برای فیلم مریم مقدس هم بخشی از اورشلیم در این شهرک بازسازی شد. در دل خیابان لاله‌زار کوچه‌ای برای فیلم تختی ساخته شد که نمایانگر محله قدیم خانی‌آباد باشد.

 

                                
 

برگزاری دومین کار گاه آموزشی مدیریت مصرف انرژی

دومین کار گاه آموزشی مدریت مصرف انرژی ویژه بانوان روستایی با حضور مدیر کل دفتر امور بانوان وخانواده و150نفرمسئولین بانوان ومدیت مصرفهای شرکتهای توزیع برق-آب فاضلاب شهری وشرکت گاز از بانوان روستای ضامنجان از توابع شهرستان اراک روز پنج شنبه مورخ 94/08/21در محل سالن ورزشی روستا برگزار گردید.

این کارگاه با هدف نهادینه کردن مدیریت مصرف انررژی ( آب، برق، گاز) در خانواده ها برگزارمی گردد . با توجه به اهمیتی که این منابع در روند توسعه و کیفیت زندگی خانواده دارد باید الگوی سازی و حساس سازی اقشار مختلف به منظور مشارکت خانواده ها بوی‍‍‍‍ژه زنان در مدیریت این بخش لحاظ کرد..بهره گیری از ظرفیت بانوان به عنوان نیمی از جمعیت کشور و رکن مهم خانواده باید در این حوزه نقش آْفرینی کنند.در این کارگاه آموزشی مباحثی در خصوص لزوم بکارگیری روش های بهینه در مصرف آب، برف، و گاز و همچنین روش صحیح و بهینه آب و خشکسالی های چند سال اخیر منابع آب و نقش بانوان در این راستا توضیحات مبسوطی توسط مدرسین  مطرح گردید.

                
                                                                                                       
 
برگزاری اولین کارگاه آموزشی مدیریت مصرف برای بانوان استان-استانداری 94/8/4

در اولین نشست آموزشی از سلسله نشست های آموزشی مدیریت مصرف انرژی که به همت امور بانوان استانداری مرکزی و با همکاری شرکت توزیع نیروی برق ،شرکت آب و فاضلاب و شرکت گاز استان مرکزی برگزار شد بانوان ورزشکاروبسیجی شهرستان اراک، روش های مصرف بهینه آب ، برق و گاز را فرا گرفتند.

هدف ازاین همایشها اهمیت و تاثیر مصرف درست انرژی بر توسعه پایداربانوجه به گسترش فرهنگ مصرف بهینه انرژی از جمله برق، آب و گاز از مهارت های زندگی است که چنانچه توسط تمامی افراد جامعه فرا گرفته و به کاربسته شود کشورمان با چالش های ناشی از کمبود این ذخایر در حال و آینده مواجه نخواهد شد و این امر توسعه پایدار را در پی خواهد داشت.

نقش بانوان در مدیریت مصرف انرژی در منازل ، برای بهره مندی آیندگان و فرزندانمان از نعمات الهی و زندگی سالم باید در استفاده درست از انرژی می باشد که این امر با کمک بانوان امکان پذیر است .

در این نشست آموزشی مشاوران اموربانوان سه شرکت به همراه مدیر دفتر مدیریت مصرف حضورداشتند.

مسولین مدیریت مصرف ادارات شرکت های توزیع برق، شرکت آبفا استان مرکزی و گاز استان با ارائه مطالبی در مورد وضعیت آب ، برق و گاز ، شرکت کنندگان را با روش های مصرف بهینه این کالاهای اساسی مورد نیاز زندگی بشر آشنا نموده و نکات مورد نیاز برای استفاده ایمن ازبرق وآب گاز و بهره برداری درست از این نعمات الهی را یادآور شدند.

هدف از برگزاری این همایش ها آموزش شیوه‌های درست مصرف انرژی و همچنین گفت‌وگوی متقابل برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های برون‌سازمانی می باشد.

در پایان این همایش بسته های آموزشی در خصوص بهینه سازی مصرف صحیح انرژی در بین حاضرین توزیع شد.

لازم به ذکراست که این جلسات برای 17 گروه جامعه هدف تاآخرسال برگزارخواهدگردید.
 
 
  
 
 

اردوی ورزشی تفریحی بانوان به دهکده زیبای چادگان در 26 و27 شهریور ماه

 
 

تاریخچه دفتر امور زنان و خانواده وزارت نیرو

در خرداد ماه 71 پس از در خواست مشاور رئیس جمهور و سرپرست دفتر امور زنان ریاست جمهوری مبنی بر معرفی رابط وزارت نیرو  با این دفتر, نماینده امور زنان وزارت نیرو معرفی شد. بنا بر نیاز و تشخیص وزیر وقت نیرو در سال 76, تشکیلاتی با عنوان « ستاد امور زنان » ایجاد گردید. در سال 77 بعد از ارتقاء جایگاه دفتر امور زنان ریاست جمهوری و تبدیل آن به مرکز امور مشارکت زنان, نماینده امور زنان وزارت نیرو به عنوان مشاور وزیر در امور زنان به مشاور محترم رئیس جمهور معرفی گردید.

پس از تغییر عنوان مرکز امور مشارکت زنان به مرکز امور زنان و خانواده، طی حکمی از سوی وزیر محترم نیرو، مشاور وزیر در امور زنان و خانواده منصوب شد.

اهداف کلی دفتر امور زنان و خانواده

1.       حفظ و ارتقاء مقام و منزلت زن بر اساس دیدگاه ویژه اسلام به این امر

2.       حفظ و احترام به حریم خانواده و تحکیم پایه های آن

3.       تطبیق نمودن فعالیت امور زنان با اهداف عظیم صنعت آب و برق

4.       جلب مشارکت زنان در تحقق برنامه های وزارت نیرو

 

شرح وظایف

محورهای کلی دفتر امور زنان و خانواده
باتاکید برابلاغ ریاست محترم جمهور برای امور زنان و خانواده در دوره جدید بر 4 محور انجام میشود:
1- صیانت و تقویت نقش ممتاز زنان در عرصه های علمی،فرهنگی،سیاسی و اجتماعی
2- بهره گیری از تمامی ظرفیتهای برنامه ریزی و اجرایی دولت در راستای نقش متعالی زن در تمامی عرصه ها توجه به جایگاه محوری خانواده به عنوان
3- کانون اصلی مهرورزی و پرورش انسان متعالی و عنصر اصلی در خلق و بقای سلامت و اخلاق جامعه 
4- اهتمام و برنامه ریزی و اجرا با تاکید براهمیت فرهنگ و تربیت و معرفی شان ومنزلت زن طراز جامعه اسلامی 

 

شرح وظایف دفتر امور زنان و خانواده

 

1- بسترسازی مناسب جهت ارتقاء جایگاه بانوان همکار در زمینه های علمی،آموزشی،پژوهشی،فرهنگی، مدیریتی،ورزشی و مذهبی
2- فراهم نمودن شرایط لازم جهت افزایش مشارکت زنان جامعه در برنامه های صنعت آب و برق
3- برنامه ریزی در راستای افزایش توانمندی مشاوران امور زنان شرکتهای تابعه و وابسته
4- برنامه ریزی در راستای تحکیم بنیان خانواده همکاران

بخشنامه

مهد کودک

مرخصی استعلاجی

صدای مشاور

مرخصی زایمان

تنظیمات قالب

گفتگوی آنلاین