flag
shoar
  • تاریخ انتشار : 1403/09/12 - 10:42
  • بازدید : 73
  • بازدیدکنندگان : 69
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZwY7

استان مرکزی باید در توسعه انرژی های تجدید پذیر در کشور پیشتاز شود

استاندار مرکزی گفت:استان مرکزی باید در توسعه انرژی های تجدید پذیر در کشور پیشتاز شود.

 مهدی زندیه وکیلی در هم اندیشی در زمینه توسعه نیروه گاه های تجدید پذیر با مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی به اهمیت احداث نیروگاه های خورشیدی در همه بخش ها اعم از صنعت ،کشاورزی و ... در استان اشاره و اظهار کرد: باتوجه به اینکه ۸۲درصد مصرف برق استان مرکزی در حوزه مولد است، سرعت بخشی به احداث نیروگاه های تجدیدپذیر در استان موجب کاهش گازهای گلخانه ای و کاهش آلودگی هوا ، کم کردن هزینه ها و کاهش وابستگی به سوخت فسیلی،تولید برق پاک در مجاورت مصرف و کاهش تلفات در بخش انتقال و توزیع برق و همچنین کمک به مرتفع نمودن مشکل ناترازی برق و ایجاد اشتغال خواهد شد.

وی بخشی از ناترازی برق در استان را ناشی از توسعه نا همگون صنایع و زیرساخت های تولید برق دانست و گفت: باید صنایع بزرگ در احداث و ایجاد نیروگاه های تولید برق مشارکت داشته باشند.

زندیه وکیلی توسعه انرژی خورشیدی را باصرفه‌ترین راهکار برای جبران کمبود برق دانست و افزود: برای تولید هر کیلو وات ساعت برق فسیلی حدود یک سوم متر مکعب گاز طبیعی مصرف می‌شود در حالی که نیروگاه خورشیدی علاوه بر تولید انرژی پاک بسیار ارزان‌تر از این میزان و همه جا قابل نصب و تولید است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی هم گفت: اجرای۴۴۴ مگاوات نیروگاه خورشیدی در قالب طرح «تولید در توزیع» در این استان هدفگذاری شده است.

محمود محمودی اظهار کرد: اجرای ۱۴ مگاپروژه برای عبور از اوج بار سال ۱۴۰۴ تدوین و ابلاغ شده که احداث نیروگاه های تجدیدپذیر به ویژه خورشیدی بخشی از جمله این طرح‌ها است.

وی با اشاره به هدفگذاری اجرای  تولید برق پاک در شرکت های توزیع برق و طرح ۴۴۴ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در استان مرکزی، افزود: بر اساس این برنامه باید ۳۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر به بهره‌برداری برسد و شرکت‌های توزیع نیروی برق به طور مستقیم از اثرات ناترازی برق متأثر شده و باید پاسخگوی مردم باشند.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: در این راستا به منظور تسریع در فرآیند توسعه نیروگاههای خورشیدی، شرکت توانیر و شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیروی برق راسا در چارچوب ضوابط مربوط، پیگیری‌ها و اقدامات لازم را به انجام رسانند.

محمودی بیان کرد: برای تحقق دو هدف «افزایش تولید انرژی برق به منظور کاهش ناترازی تولید و مصرف» و «تسهیل و اولویت‌بندی محل احداث نیروگاههای خورشیدی با رویکرد رفع موانع و تسهیل در احداث نیروگاههای خورشیدی و تسریع در این کار»، وزارت نیرو برنامه‌های متنوعی را تدوین و به شرکت‌های تابعه ابلاغ کرده است.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 5218
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب

گفتگوی آنلاین